Idyll snø.JPG

Førjulstilbud

Blaafarveværket blir ofte brukt som turmål for en hyggelig dagstur på sommeren. Vi kan også tilby førsjulsstemning i stemningsfulle omgivelser fra lørdag 25. november til søndag 17. desember i 2017. Her kan en kombinere juleutstilling og julehandel med nydelig mat i historiske omgivelser.

Vi holder førjulsåpent på Blaafarveværket og butikkene ved Haugfossen fra 25. november – 17. desember, hver dag fra kl. 12-17 (langåpent torsdager til kl. 19).

I Kroa kan man kjøpe med seg mye godt fra delikatessekroken. Her får man vår egenproduserte mat, laget fra bunnen av på vårt kjøkken. Julebakst, lefsekling, julepølse, julesild, julepostei, medisterkaker, gruvelagret ost og ripssaft er blant godsakene man kan kjøpe med seg.

I Kroa serverer vi også julemiddag, riskrem, vafler, julegrøt og julebakst!

«Den blå butikk» på Blaafarveværket, Landhandelen og Steinbutikken på Haugfoss holder åpent og har flotte julegaveideer.

 

Utstilling


I utstillingsbygningen viser vi hvert år en ny utstilling under førjulsåpent. I år har vi laget en utstilling om Blaafarveværket som museum gjennom 50 år. Dette er en kick-off for vårt 50-års jubileum i 2018.

I utstillingsbygningen er det også åpen museumsbutikk med bokhandel og det blir juleverksted for barna alle dager.

Vi skreddersyr turer og spesialarrangementer. Vennligst ta kontakt så lager vi et opplegg som passer deres gruppe.

Gruppebesøk kan avtales utenfor ordinær åpningstid.

Ta kontakt med vårt bookingkontor på telefon 32 77 88 00 for mer informasjon.

DSC_0069.JPG

Den Blå butikk

Julekaker.JPG

Julekaker

3340 Åmot i Modum Tlf. 32 78 67 00 - info@blaa.no    © Blaafarveværket 2010