Sjonglører4.JPG

Bryllup og selskaper

De stemningsfulle lokalene fra 1770-tallet på Blaafarveværket gir festen den riktige rammen. I den vakre bindingsverksbygningen Glasshytta kan vi servere inntil 320 personer.

Selskaper

Vi tar imot bestilling og tilrettelegger for selskaper som sommeravslutning, jubileer, seminarer og andre arrangementer.

Koboltgruvene har mange muligheter og vi skreddersyr opplegg etter kundens behov. Kominasjoner av forskjellige aktiviteter og opplevelser kan gjøre dette til en uforglemmelig kveld for alle.

I Bergknappen, som er Blaafarveværkets serveringssted inne i Koboltgruvene, kan man få servert gruvelagret ost og drikke.

 

Bryllup

Hvorfor ikke skape den perfekte ramme rundt en av de viktigste dagene i ditt liv? De historiske omgivelsene på Blaafarveværket med de gamle bindingsverkbygningene og de store grønne parkanleggene er en perfekt arena for bryllupsfeiring. Mulighetene til å ha alt på ett sted gjør denne dagen uforglemmelig.

Vi kan tilby nydelig hjemmelaget mat fra eget kjøkken servert i den store Glasshytten fra 1779 som rommer opp til 320 personer. Haugfossen, elven Simoa, vakre bindingsverkbygninger, direktørboligen på Nyfossum og gruveåpninger er flotte rammer for det perfekte brudebilde.

Vi har erfaring med vielser både på Værket og oppe på Koboltgruvene der utsikten over Modum og Tyrifjorden, med Koboltgruvene i bakgrunnen, gir vielsen et særpreg man sjelden finner maken til.

Vi skreddersyr et opplegg som gjør at den store dagen huskes for resten av livet.

Vennligst kontakt vårt bookingkontor, tlf 32 77 88 00 for ytterligere informasjon.

Vi er også med på samarbeidet Bryllupsbyga! Les mer her.

DSCF2958.JPG

Vi dekker til opptil 320 personer.

kakebord.jpg

Kakebord

3340 Åmot i Modum Tlf. 32 78 67 00 - info@blaa.no    © Blaafarveværket 2010